top of page

Opstellingen

Opstellingswerk, ook wel systemisch werk genoemd, is een therapievorm waarbij je kijkt naar de mechanieken in jouw leven die je bewust en onbewust meekreeg vanuit jouw familielijn. Door een opstelling mee te maken, krijg je inzichten, komt er beweging in de onbewuste mechanismes en kun je een stuk in jezelf helen.

Wat is het idee achter systemisch werk?
 

De ideeën en ervaringen van je ouders, grootouders - en zelfs verdere generaties – leven in jou verder en hebben je helpen vormen tot wie je nu bent. Ze werden bewust en onbewust doorgegeven via jouw en hun opvoeding en de interactie met elkaar.

Je kreeg positieve en helpende levensopvattingen mee, maar ook overtuigingen die je belemmeren en in de weg zitten. Als je bepaalde patronen loslaat, zul je makkelijker in je kracht en in je gevoel kunnen staan, dichter bij jezelf en in verbinding met de wereld rondom jou.

Hoe wordt er gewerkt?

De opstellingen worden gefaciliteerd door Bodea en Stefan van Heavenly Inspirations.

Ik deed al vaker mee aan hun opstellingen die in het Gentse georganiseerd worden. Die ervaringen zijn voor mij zó waardevol, dat ik hen graag naar Limburg breng om hier ook een tweedaagse te organiseren.

Wat ik erg fijn vind aan hun aanpak, is dat er niet per se gefocust wordt op verbale interactie waarbij er naar een oplossing toe gewerkt wordt, maar de focus meer op stilte en beweging ligt. Je gaat als vanzelf intappen op de energie, zodat situaties diep kunnen doorvoeld worden, en zo de diepste heling plaatsvindt. 

Je zal merken dat de thema's voor de hele groep werken, zowel voor wie een thema inbrengt als voor wie representeert of toekijkt.

Tijdens een opstellingsdag kan je via een vraag rond een levensthema heling of stroming brengen in onbewuste mechanismes die je vanuit je familielijn meedraagt.

Alle vragen zijn mogelijk: thematieken in het familiesysteem met een invloed op je relaties, vragen rond werk, gezondheid, overvloed, en vele andere thema’s.

Opstellingsweekend
Spread your wings of light and fly

7 en 8 oktober 2023

We zijn allemaal een beetje vergeten wie we diep vanbinnen werkelijk zijn: engelen van licht in een mensenpakje, die verschillende talenten en een unieke uitstraling meebrengen om bij te dragen aan een mooiere wereld, vol verbondenheid, creativiteit en levensvreugde. 

In dit weekend vertrekken we vanuit algemene levensvragen en thematieken uit je familiesysteem om te kijken wat jou tegenhoudt om je vleugels van licht uit te slaan.... en te gaan vliegen!

Wanneer? 7 en 8 oktober van 10u tot 17u (of iets later om een lopende opstelling af te ronden).

Waar Ananda-BewustzijnsCentrum
Overdemerstraat 20, 3511 Hasselt (Kuringen)

Prijs: 180 euro, drank en versnaperingen inbegrepen. Breng je eigen middagmaal mee, of lunch in de bistro ter plaatse (ten laatste 3 dagen op voorhand doorgeven, mail voor meer info). 

Inschrijven op info@heavenly-inspirations.eu

bottom of page