top of page
handen

Reiki

Liefdevolle aandacht. Onvoorwaardelijke liefde. Dat is hoe reiki voelt. En als dat voor jou kneuterig lijkt, dan mag dat. Maar stel je tegelijkertijd eens voor: hoe zou dat voor jou zijn om liefdevolle aandacht te mogen ontvangen? Hoe zou het voor jou voelen om onvoorwaardelijke liefde toe te laten?

Wat is reiki?

Reiki is een holistische benadering die zijn oorsprong in Japan kent. Rei betekent universeel en onbegrensd. Ki ken je misschien ook wel als chi of prana en betekent vitale kracht. Reiki kun je dus gaan vertalen als "allesomvattende universele levensenergie". Reiki is een energetische therapievorm en tijdens een sessie wordt de oerenergie van gever op ontvanger doorgegeven via een zachte handoplegging. 

Belangrijk is dat reiki geen vervanging is voor klassieke geneeskunde. Zie het als een mooie aanvulling.

Reiki-genezing
Kleurrijk kristal

Hoe ziet een reikisessie eruit?

Je kunt gaan zitten of liggen om een reikisessie te krijgen, wat voor jou het meest comfortabel is. Je kleren mag je aanhouden en misschien wil je graag onder een dekentje.

Tijdens de sessie beweeg ik mijn handen over je lichaam. Dat kan door je aan te raken, maar het werkt even goed als ik mijn handen gewoon boven je lichaam houd. Ik volg mijn intuïtie en de energie stroomt naar waar hij moet zijn en je kan helpen. Je kunt reiki niet doelmatig inzetten, want die is immers onvoorwaardelijk. Maar dat hij je zál helpen, daar mag je op vertrouwen.

Als ik je reiki geef, is dat niet mijn eigen energie; ik ben op dat moment enkel het kanaal om de pure en reine levensenergie tot jou te brengen. Als ik moe, boos of verdrietig ben, wordt dat niet doorgegeven.

two human palms_edited.jpg

Wat kun je waarnemen tijdens een reikisessie?

Wat je ervaart tijdens een reikihandeling is heel persoonlijk. Herken je het gevoel vanuit de yoga waarbij je je energie terug voelt stromen? Dat kan gebeuren, heel intens of net zeer subtiel. Misschien voel je de spanning wegsmelten in je spieren. Misschien zak je weg in meditatie, en ga je kleuren of beelden zien. Misschien word je emotioneel, en begin je te lachen of te huilen. Misschien val je wel in slaap. Dat is trouwens geen probleem; reiki vindt zijn weg.

Reiki kan je inzetten bij lichamelijke klachten, maar het doet zoveel meer dan enkel dat. Reiki heelt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Blokkades mogen zachtjes losgemaakt en opgeruimd worden. Reiki herstelt de harmonie tussen jouw lichaam en geest en brengt je terug in balans.

Door Reiki te ontvangen, vergroot je je zelfbewustzijn, en kun je verder groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

Energetische genezing

Ervaar het zelf

Reiki is een cadeautje voor jezelf. Gun jezelf dat. Bestel je sessie op de Tarievenpagina. Daarna zoek je bij Online bestellen een datum die voor je past.

Afspraken kunnen ook per mail ingepland worden. Vermeld dan even of het voor jou makkelijker is tijdens of buiten de schooluren. Liever bellen? Dat kan, maar weet dat mijn gsm vaak op stil staat. Ik bel je graag terug.

Betalen kan ook ter plaatse: cash of met Payconiq.

Tot 24u op voorhand kun jij (of ik) de afspraak verplaatsen. Wanneer je minder dan 24u op voorhand annuleert of niet verwittigt, wordt de sessie aangerekend.

Contact

Kapelanijstraat 11
3581 Beverlo

0472 31 90 11

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Bedankt om me te contacteren!

bottom of page