top of page

Yoga als Google Translate

Als jong meisje had ik een voorliefde voor taal. Ik vond het heerlijk om de mooiste woorden uit te zoeken om mijn boodschap te formuleren. Toen ik leerde lezen en schrijven, ging er een nieuwe wereld voor me open; ik kon schaven aan mijn tekst tot die helemaal was hoe ik wilde, voor ik hem de wereld instuurde.


Daarna ontdekte ik de kracht van de communicatie. De wisselwerking tussen mensen, de verbinding die het creëerde, dat vond ik helemaal fantastisch. Vreemde talen voegden daar nog een extra dimensie aan toe. Ik vond het heerlijk om een link tussen mensen, en zelfs werelden te zijn, en daarom was een vertaalopleiding me op het lijf geschreven.


Pas als laatste, jaren later, leerde ik communiceren met mezelf. Ik heb het

op de harde manier geleerd, met een

knoert van een burn-out. Tijdens mijn

herstelperiode, waarin ik nog steeds aan het groeien ben, leerde ik te voelen, te doorleven, en de taal van mijn lichaam te begrijpen.


Nu wil ik jou helpen om deze vertaalslag tussen lichaam en geest te maken. Ik wil tolken wat je lijf je probeert te vertellen. Samen leren we haar taal te begrijpen. Je zult de signalen leren herkennen die overduidelijk zijn, eens je weet wat ze betekenen. En als je er klaar voor bent om dieper in jezelf te dalen, zal je je ook bewust worden van de subtiele wenkjes. Zo zal je lichaam niet meer hoeven te schreeuwen, maar zal het ook begrepen worden als het fluistert.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page