top of page

Workshops

Maandelijks gaan er workshops op locatie door. 
Dat is vaak in Studio Wildmoon op de Lutgartsite, Stadswal 14, creatieve blok F (bij de schommels).
Stephanie van Tonetimepilates en ik slaan ook graag de handen in elkaar voor een Yin/PilatesXL les.

Yin & Adem
11 feb '24

Deze ervaring neemt je mee op een reis van ontspanning en bewustwording, waarbij we de harmonie tussen yin yoga en ademhaling verkennen.

 

We starten met yin yoga, met bijzondere aandacht voor de ademhaling. Ontdek hoe de combinatie van zachte houdingen en bewuste ademhaling diepgaande ontspanning en verlichting kan brengen.

In het tweede deel van de workshop nemen we een verdiepende duik in de verbonden ademhalingstechniek. Ervaar de kracht van bewust ademen, waarbij we de adem laten stromen als een continue, vloeiende golf. Deze techniek kan niet alleen spanningen in het lichaam verminderen, maar ook emotionele blokkades helpen loslaten.

Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je de balans tussen lichaam en geest kunt verkennen. Of je nu een ervaren yogabeoefenaar bent of net begint aan je reis van zelfontdekking, deze workshop biedt een unieke gelegenheid om dieper in contact te komen met je innerlijke rust en vitaliteit. Bereid je voor op een ontspannen en verrijkende ervaring die de kracht van yin yoga en de transformatieve werking van bewuste ademhaling samenbrengt.

De workshop gaat door in Studio Wildmoon

Klik op het lesrooster door naar 11/2 om jouw workshop te boeken.

Yin/Pilates XL
21 feb '24

Stap binnen in een wereld van welzijn en balans met onze boeiende workshop "Pilates Yin Yoga XL". Deze unieke workshop combineert de doelgerichte kracht van pilates met de diepe ontspanning van yin yoga, en creëert zo een holistische benadering van lichaamsbewustzijn en vitaliteit.

In deze speciale XL-sessie duiken we dieper in de synergie tussen pilates en yin yoga, waarbij we de voordelen van beide disciplines samenbrengen. Het eerste deel van de workshop richt zich op het versterken van de kernspieren en het verbeteren van de algehele flexibiliteit door middel van pilatesoefeningen. Vervolgens verschuiven we naar de rustgevende wereld van yin yoga, waar we de connectie met het lichaam verdiepen door middel van langdurige, herstellende houdingen.

Of je nu een ervaren beoefenaar bent van pilates, yin yoga, of beide, deze XL-workshop biedt een verrijkende ervaring om je fysieke kracht te vergroten, de spanning in het lichaam te verminderen en een dieper gevoel van innerlijke rust te cultiveren. Bereid je voor op een uitgebreide reis van welzijn, waarin de synergie tussen pilates en yin yoga een harmonieus pad naar balans en vitaliteit onthult.

De les gaat door op woensdag 21/2 van 19.15 tot 21.15 uur. Boeken kan via de website van Tonetimepilates. Klik door naar de juiste datum en reserveer jouw plek!

Yin & TCM
Als pakket of per datum

9/3, 22/6, 31/8, 21/9, 7/12

In yin yoga worden er principes  van de Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) gebruikt. Aangezien TCM stoelt op de 5-elementenleer - die samengaat met de 5 (jawel, in China hebben ze er vijf) seizoenen - bied ik 5 aangepaste workshops aan.
De data zijn 9 maart (lente), 22 juni (zomer), 31 augustus (nazomer), 21 september (herfst) en 7 december (winter).
 

Lees er meer over in deze blogpost.
Wil je de hele workshopreeks boeken, dan koop je eerst het pakket aan, en dan bevestig je je reservatie per datum.
Koop je jouw workshops apart, dan klik je op het lesrooster op de juiste datum om tot boeking over te gaan. 

bottom of page